Απάντηση ΙΝΚΑ



Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΙΝΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών είναι πρωτοπόρος στον αγώνα για την διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του προσωπικού απορρήτου, είμαστε κατά του φακελώματος της κάρτας πολίτης και της φοροκάρτας. 


Από το 2011 συμμετείχαμε ενεργά σε ημερίδες και συλλαλητήρια ενάντια στη ηλεκτρονική διακυβέρνηση / κάρτα πολίτη. Προσφύγαμε στην δικαιοσύνη (ΣτΕ) για την ΠΟΛ 1077 που καταπατά όλες τις ελευθερίες, διαλύοντας κάθε προσωπικό απόρρητο, όπως το ιατρικό, το τραπεζικό, γυμνώνοντας έτσι τον κάθε πολίτη και μαζί με τον νόμο της αυτόματης δωρεάς οργάνων τον μετατρέπει σε υποψήφιο θύμα. 

Σε αυτά τα πλαίσια υποστηρίζουμε την συνέχιση αυτού του αγώνα, γιατί είμαστε αντίθετοι με την αριθμοποίηση του πολίτη - καταναλωτή, μέσα στις αρχές του καταναλωτικού κινήματος, που προφυλάσσει την ζωή και την περιουσία των καταναλωτών. 
Το ΙΝΚΑ για τις αρχές του και ιδεώδη του καταναλωτή θρήνησε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον Χαράλαμπο Δεληνταδάκη, ο οποίος απεβίωσε την ώρα που μιλούσε για την κάρτα πολίτη, την φοροκάρτα και την ΠΟΛ 1077. 

Το ΙΝΚΑ βρίσκεται μέσα στην λίστα των βασικών ομιλητών στην συγκέντρωση - συλλαλητήριο της 7 Φεβρουαρίου στις 3:00 μμ στα Προπύλαια, να είστε όλοι εκεί.




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κάρτας του πολίτη 
ΑΘΗΝΑ 27.01.16 


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κάρτας του πολίτη, της ηλεκτρονικής ταυτότητας, πραγματοποιείται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 3:00 μ.μ στα Προπύλαια στην Αθήνα, με την συμμετοχή φορέων και πολιτών, που αντιδρούν στην πλήρη κατάργηση της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των πολιτών. «Μέσω της κάρτας θα καταγράφονται όλα τα στοιχεία, που αφορούν το προσωπικό, τραπεζικό, ιατρικό απόρρητο, ακόμα και συνήθειες της καθημερινότητας μας», δήλωσε στο IONION FM, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Πειραιά Άγγελος Πιλάτης και κάλεσε τους πολίτες να αναζητήσουν ηλεκτρονικά και να υπογράψουν το αίτημα για ακύρωση της ηλεκτρονικής ταυτότητας. 
Όπως ανέφερε ήδη στην Μεγάλη Βρετανία, αντέδρασε ένας μεγάλος αριθμός πολιτών και αποσύρθηκε. Ωστόσο στην Ελλάδα παρότι έχουν συγκεντρωθεί 150.000 υπογραφές, κατά της εφαρμογής του μέτρου, δεν υπάρχει ανάσχεση. 

Πληροφορίες στο ΙΝΚΑ Πειραιά τηλέφωνο 213 – 036 5056 και στο email inka.dikap@gmail.com. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπου RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ

ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ

ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου