Απάντηση ΙΝΚΑ



Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μποϋκοτάζ διαρκείας σε Γερμανικά και Ολλανδικά προϊόντα

(ακόμα και αν παράγονται στην Ελλάδα)επίσης υπηρεσίες, καταστήματα και τουρισμός.
ΙΝΚΑ – ΔΤ 339 13.02.12
Το πείραμα τέλος!
«Τα μέτρα της Τρόικας οδηγούν                            την Ελλάδα στην καταστροφή» :
Πωλ Κρούγκμαν νομπελίστας οικονομολόγος.

Ως εδώ ο λαός (το σύνολο των πολιτών καταναλωτών) δεν πιστεύει, ούτε την ξένη ούτε την «ελληνική διαρκή» Τρόικα ούτε αυτούς που τις προπαγανδίζουν από όλα τα ΜΜΕ με 1 - 2 εξαιρέσεις. Λένε ψέματα ότι μας δανείζουν για μισθούς και συντάξεις. Μας δανείζουν «αέρα κοπανιστό», που δεν μπαίνει στην οικονομία μας παρά αυξάνει το «χρέος», και μας οδηγούν σε εξαθλίωση. Κατόρθωσαν να ανατρέψουν την Οικονομική Επιστήμη, έχουμε και Ύφεση και Πληθωρισμό! Λένε ψέματα για να μας τρομοκρατήσουν. Χάνουμε την Βιοτική μας Αξιοπρέπεια.
Η Ελλάδα δεν θα γίνει το νέο Γερμανικό Νταχάου
Δεν θα πληρώνουμε από το υστέρημά μας
τα κέρδη των Δημίων – «Συμμάχων» μας.
Το ΙΝΚΑ κάνει έκκληση για συνεργασία σε όλες τις οργανώσεις πολιτών, τους ακτιβιστές και τους μπλόγκερς, για την πλήρη καταγραφή κάθε προϊόντος, υπηρεσίας, επιχείρησης γερμανικών και ολλανδικών συμφερόντων. Στους γιατρούς να συνταγογραφούν (με την ίδια δραστική-θεραπευτική ουσία που κρίνουν) φάρμακα άλλης εθνικότητας, κυρίως Ελληνικά. Στους σπουδαστές να σπουδάζουν τα Γερμανικά σε Ελληνικά Φροντιστήρια και όχι στο «Γκαίτε» και να πιστοποιούνται με το Κρατικό Δίπλωμα.
Ως Εδώ.
Να ενημερώσουμε κάθε πολίτη καταναλωτή, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να εντοπίζουν τα γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα και να μην τα αγοράζουν.
Το ΙΝΚΑ σε συνεργασία με άλλους φορείς θα εκδώσει πλήρεις καταλόγους με κάθε τι που μεταφέρει τα χρήματά μας σε γερμανικά και ολλανδικά συμφέροντα σε μια δήθεν ενιαία  Ευρώπη .

Ως Εδώ!
Ούτε δραχμή στους δημίους μας
Εφαρμογή του Συντάγματος
 ΥΓ: Η βασική μας θέση ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνεχίζεται.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 
ΙΝΚΑ –ΔΤ 336/03.02.12 
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ

Δεν είναι καιρός, ούτε καν ένας μήνας που το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας εκφράστηκε με απόρριψη για λόγους δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι αφορούν στην προστασία του κοινόχρηστου χαρακτήρα των δημόσιων χώρων στην προσφυγή «επιχειρηματία» που εκμεταλλευόταν δημόσιο χώρο.
Το δικαστήριο έκρινε ότι τα συμφέροντα του «επιχειρηματία» «έχουν πολύ μικρότερη βαρύτητα σε σχέση με τις αντίστοιχες αρνητικές συνέπειες που έχει για το κοινωνικό σύνολο η αυθαίρετη κατάληψη πεζοδρομίου, αφού οι συνέπειες της οικονομικής βλάβης και της διαρροής πελατείας αναφέρονται αποκλειστικά στην οικονομική σφαίρα» και αφορούν μόνο τον «επιχειρηματία».
 Τη στιγμή που η χώρα έχει χάσει το 70% της πραγματικής παραγωγής της, κάποιοι  καλύπτουν το κενό, με την Οικονομία του Αέρα, με τη βοήθεια, την κάθε πλειοψηφίας στην «Τοπική Αυτοδιοίκηση».
  • Αλλεπάλληλες Πλακοστρώσεις…     
  • Κάγκελα στα πεζοδρόμια…   
  • Ελλειμματικά έργα όπως το δεντροκτόνο τραμ-τραίνο… 
  • Εταιρείες διοδίων με πλούσια χρηματοδότηση και εγγυημένα δάνεια από το κράτος…
  • Και εμπορευματοποίηση των κοινόχρηστων χώρων με παραχώρηση (εφεύρεση για ουσιαστικά δωρεάν αφού θα πληρώνουν οι πολίτες) σε πονηρούς «επιχειρηματίες».
Με αυτόν τον τρόπο επιβάλλεται μια νέα εφεύρεση, η ιδιωτική φορολογία με καινούργια βάρη στον δημότη που ξέρει καλά ο κάθε Δήμαρχος του, πως ζούμε πια κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Το ΙΝΚΑ έχει δηλώσει, την πιο κατηγορηματική αντίθεσή του στην εμπορευματοποίηση των Κοινόχρηστων Χώρων και έμπρακτα έχει προχωρήσει και σε Συλλογική Αγωγή κατά των «Διοδίων».
Το ΙΝΚΑ (μετά από καταγγελίες και εκφράζοντας την γνώμη των χιλιάδων Πειραιωτών μελών του) δηλώνει την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια καταπάτησης και εμπορευματοποίησης στα Βοτσαλάκια της Καστέλας και αλλού και σε περίπτωση που αυτός ο κοινόχρηστος χώρος (ή μέρος του) παραχωρηθεί για να πληρώνεται η επίσκεψή του.
ΤΟ ΙΝΚΑ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ 
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ 
ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ.
 Προτείνουμε σε κάθε κρατικοδίαιτο «επιχειρηματία» που ζει με τις πλάτες της κρατικής εξουσίας να παράγει χρήσιμα πράγματα ας πούμε τρόφιμα, φάρμακα ή ρούχα.
Με επιχειρηματικό ρίσκο όπως οι διακηρύξεις τους της «Ελεύθερης Αγοράς».
Επειδή δεν μπορούμε να ζήσουμε «παράγοντας» καταπατήσεις, διόδια, κάγκελα, ζιγκολό και πλακάκια, και, ασφαλώς δε ούτε και να ξεχρεώσουμε.