Απάντηση ΙΝΚΑ



Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μποϋκοτάζ διαρκείας σε Γερμανικά και Ολλανδικά προϊόντα

(ακόμα και αν παράγονται στην Ελλάδα)επίσης υπηρεσίες, καταστήματα και τουρισμός.
ΙΝΚΑ – ΔΤ 339 13.02.12
Το πείραμα τέλος!
«Τα μέτρα της Τρόικας οδηγούν                            την Ελλάδα στην καταστροφή» :
Πωλ Κρούγκμαν νομπελίστας οικονομολόγος.

Ως εδώ ο λαός (το σύνολο των πολιτών καταναλωτών) δεν πιστεύει, ούτε την ξένη ούτε την «ελληνική διαρκή» Τρόικα ούτε αυτούς που τις προπαγανδίζουν από όλα τα ΜΜΕ με 1 - 2 εξαιρέσεις. Λένε ψέματα ότι μας δανείζουν για μισθούς και συντάξεις. Μας δανείζουν «αέρα κοπανιστό», που δεν μπαίνει στην οικονομία μας παρά αυξάνει το «χρέος», και μας οδηγούν σε εξαθλίωση. Κατόρθωσαν να ανατρέψουν την Οικονομική Επιστήμη, έχουμε και Ύφεση και Πληθωρισμό! Λένε ψέματα για να μας τρομοκρατήσουν. Χάνουμε την Βιοτική μας Αξιοπρέπεια.
Η Ελλάδα δεν θα γίνει το νέο Γερμανικό Νταχάου
Δεν θα πληρώνουμε από το υστέρημά μας
τα κέρδη των Δημίων – «Συμμάχων» μας.
Το ΙΝΚΑ κάνει έκκληση για συνεργασία σε όλες τις οργανώσεις πολιτών, τους ακτιβιστές και τους μπλόγκερς, για την πλήρη καταγραφή κάθε προϊόντος, υπηρεσίας, επιχείρησης γερμανικών και ολλανδικών συμφερόντων. Στους γιατρούς να συνταγογραφούν (με την ίδια δραστική-θεραπευτική ουσία που κρίνουν) φάρμακα άλλης εθνικότητας, κυρίως Ελληνικά. Στους σπουδαστές να σπουδάζουν τα Γερμανικά σε Ελληνικά Φροντιστήρια και όχι στο «Γκαίτε» και να πιστοποιούνται με το Κρατικό Δίπλωμα.
Ως Εδώ.
Να ενημερώσουμε κάθε πολίτη καταναλωτή, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να εντοπίζουν τα γερμανικά και ολλανδικά προϊόντα και να μην τα αγοράζουν.
Το ΙΝΚΑ σε συνεργασία με άλλους φορείς θα εκδώσει πλήρεις καταλόγους με κάθε τι που μεταφέρει τα χρήματά μας σε γερμανικά και ολλανδικά συμφέροντα σε μια δήθεν ενιαία  Ευρώπη .

Ως Εδώ!
Ούτε δραχμή στους δημίους μας
Εφαρμογή του Συντάγματος
 ΥΓ: Η βασική μας θέση ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνεχίζεται.